Zasebnost in piškotki

Zasebnost in piškotki

Osebnim podatkom naših uporabnikov posvečamo veliko pozornosti. Skrbimo da so uporabnikovi osebni podatki varno shranjeni in jih ne posredujemo tretjim osebam, saj se zavedanmo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine woustar.si, 121 MARKETING, podjetje za donosno trženje d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov/kupcev.

121 MARKETING, podjetje za donosno trženje za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,

naslov in kraj,

elektronsko pošto,

telefonsko številko,

če je kupec pravna oseba pa še naziv podjetja in davčno številko.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Na vaš računalnik lahko 121 MARKETING d.o.o. med drugimi shrani tudi piškotke sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta) in Facebook Pixel.

Upravitelj 121 MARKETING d.o.o. lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene analiz. 121 MARKETING d.o.o. podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. GLS Slovenija) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Ali lahko razkrijemo osebne podatke

Podatki, ki jih 121 MARKETING d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Woustar.

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek (angl. cookie) je v računalništvu podatek o uporabniku, ki ga spletni brskalnik shrani na računalniku ali drugi elektronski napravi za možnost nadaljnje uporabe. Gre za informacije, ki se ob obisku posamezne spletne strani shranijo na posameznikov računalnik in so ob ponovnem obisku iste strani uporabljene za prepoznavanje, sledenje in zbiranje specifičnih informacij o internetnih uporabnikih, kot so npr. preference do določenih strani/vsebin ali nakupovalne navade na spletu. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.